Over ons
Zijlstra infra: van toen naar nu

60 jaar Zijlstra laat zich niet in een paar regeltjes optekenen, maar twee begrippen komen in al die jaren steevast om de hoek kijken: vooruitzien en aanpakken. Sjouke Zijlstra, jaar 1946, een jongeman in een schilders gezin hield het schilderen voor gezien en koos voor moeder aarde.

Dat werd buffelen

Van wisselwachter tot het besturen van een dragline. Van het dichtten van kleinere gaten in de dijk tot complete dijkverzwaringen. Van groter rioleringsprojecten tot straatwerk en bouwrijp maken. Wát een vooruitgang, met een statig hoofdkantoor – met werkplaats – als resultaat. Nu wordt vooruitgang niet langer alleen maar bepaald door ‘meer en groter’, maar vooral door ‘innovatie, lean and green en automatisering’. Op naar de toekomst!

Grond-, weg en waterbouw

Zijlstra's roots liggen al vanaf 1954 in de grondige aannemerij. We zijn een begrip als het gaan om in- en uitbreidingslocaties en (her)inrichting van terreinen, wegen en kernen met alle daarbij behorende werkzaamheden als:

  • Bouw- en woonrijp maken
  • Renovatie riolering
  • Onderhoud riolering
  • Wegenbouw
  • Bestrating

Service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs

Actief participeren in het voortraject, meedenken tijdens de realisatie en risico's durven en willen nemen. Dat vergt niet alleen moet maar ook inzicht, praktijkervaring en kennis van de materie. Het gaat hierbij niet alleen om traditioneel aanbestede projecten, maar ook om projecten die in eigen beheer of in combinatie met projectontwikkelaars worden gerealiseerd. In dat kader past ook het streven naar langdurige samenwerking met (potentiële) opdrachtgevers. Service en kwaliteit tegen een eerlijke prijs staan daarbij centraal.

De grondleggers van vooruitgang

En die kan het bedrijf alleen waarmaken met goed opgeleide vakmensen die een grote mate van betrokkenheid aan de dag leggen. Hun flexibele instelling en oplossingsgericht handelen. Door continue stand-by te staan met kwaliteit en flexibiliteit, zijn voor iedere opdrachtgever de garantie dat het werk altijd goed komt.

Openingstijden

Maandag 08:30 - 17:00
Dinsdag 08:30 - 17:00
Woensdag 08:30 - 17:00
Donderdag 08:30 - 17:00
Vrijdag 08:30 - 17:00

Contact

Distributiestraat 55
4283 JN Giessen

0183 - 441222
info@zijlstrainfra.nl

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram